10 Eylül 2015 Perşembe

Bobbi Brown Camel Tekli Far incelemesi (Basit bir uygulama ile birlikte)

Merhaba,

Bugün bahsedeceğim ürün Mac Outre ve Mac Uninterrupted arası bir renk arayanlar için kurtarıcı niteliğinde. Bobbi Brown Camel far; Mac Outre'den bir iki tık koyu, Mac Uninterrupted'tan bir tık açık, taba rengi bir far. Yapısı incecik, tozutmuyor, dökülme yapmıyor. Zor bir renk gibi görünse de kullanımı çok çeşitli ve her birinde duruşunu çok beğeniyorum. Altına baz uygulayıp kahveye yakın kullanabilirsiniz, bazsız uygulamada sarı tonlu çok açık bir kahve rengi elde edebilirsiniz, gözünüzün katlanma bölgesine uygularsanız doğal bir derinlik yaratabilir, dağıttığınızda grunge bir görünüm elde edebilir, göz kapağınıza sürerseniz kahve yoğunluklu nude bir makyaja zemin hazırlayabilirsiniz.

En yaygın kullanımı, göz kapaklarınıza sedefli bir pembe/rose far uygulayıp, crease bölgenize bu farı uygulayıp kemikli bölgeye kadar farı dağıtmak şeklinde.

Farın en güzel özelliği rengin solmaması, bazsız kullanımda bile. Pigmentasyonu çok yoğun değil ancak bu size kontrollü bir kullanım sağlıyor. Buna rağmen dağıtması beyaz tenlerde biraz güç olabilir, ya da bu benim beceriksizliğim de olabilir orasını bilemeyeceğim :)

Ben bunu gelişi güzel sürüp parmaklarımla dağıtıp, altına asker yeşili tonlarında salaş bir kıyafet giyerek değerlendirmeyi düşünüyorum. Örneğin uzun mont altına derin yırtmaçlı bir etekle :)

Bobbi Brown mağazalarında 80-85tl gibi bir fiyatta satılıyor. Bereketli bir ürün kolay biteceğe benzemiyor.



Sevgiler,

Ece

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
https://www.freelancer.com/affiliates/ecerusen