19 Şubat 2016 Cuma

Pastel Day Long Lipcolor Kissproof 20 incelemesi

Merhaba,
Bugün bahsetmek istediğim ruj, Pastel Day Long Lipcolor Kissproof serisinden 20 numaralı, nude bir renge sahip olan likit mat ruj. Bu uzun ve anlamsız cümleye kadar sabırla okuduysanız devam edelim :)

Kendisini uzun uzun övmeden, "Neden bu ruju almalıyım?" sorunuza cevap niteliği taşıyacak özelliklerinden bahsedeceğim.

Öncelikle rengi ile diğer likit mat rujlardan ayrılıyor. Çoğunlukla kırmızı tonlarının hakim olduğu likit mat ruj literatüründe doğal duran bir nude renk bulmak oldukça zor. Varolan renkler de genelde pastel boya ile boyanmış gibi duruyorlar. Ancak bu ruj oldukça doğal, hele ki ten renginizle uyum sağlıyorsa tadından yenmiyor.

Dudaklarınızı bir iki tık dolgun gösteriyor. Daha önce kullandığım nude-gül kurusu aralığındaki hiçbir renkte bu denli bir dolgun görüntü elde edememiştim. Ama merak etmeyin Sezen Aksu gibi de yapmıyor sizi.

Rengi ise şöyle;

                


Kalıcılığı mükemmel. Ancak uyarmalıyım ki uygulamadan önce dudaklarınızı nemli tutmanız gerek. Benim dudaklarım bir süre sonra çöle dönüyor, serinin diğer renklerinde bu kadar kuruma yaşamamıştım açıkçası.

Sürdükten 6 saat sonra, o kadar yemeye içmeye rağmen rengini hala korudu. Ama dediğim gibi öncesinden sağlam nemlendirmeniz gerekli.

6 saat sonraki duruşu da şöyle;


 
Uygun fiyata alabileceğiniz en iyi mat likit rujlardan birisi bence. Doğal tonlarda kalıcı ve mat bir ruj arıyorsanız,bulduğunuz yerde mutlaka alın. Piyasada yok satıyor ve yok satmasının da haklı bir sebebi  var!

xx,

Ece

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
https://www.freelancer.com/affiliates/ecerusen